top of page

WIJ WERKEN GRAAG
MEE AAN UW DAK OF GEVEL

Bouwen zit diep verweven in de genen van Constant Construction. De passie voor de bouwwereld werd van vader op zoon  doorgegeven en vormt de achterban en motivatie van mijn zaak. Vanuit deze filosofie sta ik  u heel graag bij in uw eigen projecten.

dakdekker, dakwerken, putte, antwerpen, België, gevelwerken, hout, rockpanel 1.png

DAKWERKEN

Constant Construction is dé betrouwbare partner voor professionele dak reparaties, installaties en renovaties.

 

Mijn expertise omvat een breed scala aan kleine dakwerken, waaronder lekkages repareren, dakpannen vervangen, gootreparaties, kitnaden herstellen, schoorsteenreparaties, dakinspecties, dakisolatie aanbrengen, vogelnestverwijdering, dakrandafwerking herstellen en regenpijpreparaties. Wat je dak ook nodig heeft, wij staan paraat voor professionele oplossingen.

Onze veelzijdigheid beperkt zich niet tot kleine dakwerken. We zijn ook ervaren in het aanpakken van grotere projecten, zoals het installeren van platte of hellende daken voor garages, uitbouwen, tuinhuizen, carports, en meer. Of het nu gaat om een klein herstel of een uitgebreider project, Constant Construction staat garant voor professioneel vakmanschap en betrouwbare oplossingen voor al jouw dakbehoeften.

Constant Construction, Putte, Antwerpen, België, dakwerken, dakdekker, gevel, isoleren, ro
Constant Construction, Putte, Antwerpen, België, dakwerken, dakdekker, gevel, isoleren, ro
dakdekker, dakwerken, putte, antwerpen, België, gevelwerken, hout, rockpanel 2.png

GEVELWERKEN

Ik ben  uw specialist  voor uw gevel reparaties, -installaties en -renovaties. Afwerkingen in hout, rockpanel, trespa of andere. U mag mij steeds contacteren.

bottom of page